Persoonlijke ontwikkeling

Bij Reinier de Graaf staat de werknemer op één. Om onze patiënten uitstekende kwaliteit van zorg te kunnen leveren, vinden wij het daarom heel belangrijk dat je je bij ons op professioneel en persoonlijk vlak kunt (blijven) ontwikkelen.

verpleegkundige - ontwikkelen

Om de ontwikkeling op professioneel en persoonlijk vlak van onze medewerkers te ondersteunen, is er veel aandacht voor opleiding en ontwikkeling, coaching en loopbaanbegeleiding.  

Persoonlijke ontwikkeling

De Reinier Academie verzorgt, coördineert, faciliteert en adviseert bij Reinier de Graaf over opleiding en persoonlijke en werkgerelateerde ontwikkeling. Zowel op individueel als op teamniveau. Met maatwerktrajecten, maar ook met een breed aanbod aan standaard trainingen. Ook op het gebied van leiderschap, zoals een speciaal leiderschapsprogramma. Zo willen we je helpen met al je ambities. Lees meer over wat de Reinier Academie voor je kan betekenen.

Coaching

De coachpool van Reinier biedt medewerkers de mogelijkheid om met werk gerelateerde vragen aan de slag te gaan. Denk daarbij aan coaching om inzicht te krijgen in je handelen, het realiseren van je eigen doelen en hoe je jezelf bijvoorbeeld verder ontwikkelt. Oplossingen liggen bij de medewerker zelf, de coach helpt hen om ze te vinden.

Naast individuele coaching, doet de coachingspool ook aan teamcoaching. Daarmee helpen ze om teams zo goed mogelijk te laten samenwerken. Teams maken bijvoorbeeld een Insights Discovery. Met behulp van de teamanalyse die daaruit komt, wordt de samenwerking in het team verbetert.

Delftsblauw leiderschap

Coachend en ondersteunend leiderschap is onderdeel van de Lean filosofie van waaruit er bij Reinier de Graaf wordt gewerkt. Dat noemen we bij Reinier de Graaf Delftsblauw Leiderschap. Dat heeft als doel om medewerkers met plezier hun werk te laten doen, barrières weg te nemen en medewerkers uit te dagen om zelfstandig verbeteracties in te zetten en vorm te geven. Om je hier in te kunnen ontwikkelen zijn er trainingen en ondersteuning beschikbaar.

Eén ding is zeker: bij Reinier de Graaf ben je nooit uitgeleerd.

Meer over werken bij Reinier

Benieuwd naar wat voor extra’s je bij Reinier de Graaf kunt verwachten? Kijk dan ook eens op een van deze pagina’s: