Beroepsopleidingen

Droom je ervan om te werken in de zorg? Met een medisch ondersteunende beroepsopleiding leer en werk je direct in de praktijk. Bekijk welke opleidingen er zoal in ons ziekenhuis mogelijk zijn.

Leer een beroepsopleiding in het ziekenhuis

Bij Reinier de Graaf zijn er verschillende beroepsopleidingen mogelijk waarmee je werken en leren kunt combineren. Zo ga je direct in het ziekenhuis aan de slag. Daarnaast volg je lessen om het vak helemaal onder de knie te krijgen.

Topklinisch ziekenhuis

Reinier de Graaf is een Topklinisch Ziekenhuis en daarom verzorgen wij opleidingen voor medisch ondersteunende beroepen. Daarvoor beschikken we over goede opleidingsfaciliteiten, competente opleiders en een innovatieve (leer)omgeving. Wij verzorgen, coördineren, faciliteren en adviseren (toekomstige) studenten in opleiding, scholing en wetenschappelijk onderzoek.

De verschillende beroepsopleidingen

Reinier de Graaf verzorgt (een deel van) de onderstaande opleidingen. Voor iedere opleiding zijn er startmomenten waarvoor je kunt solliciteren. Houd daarom ook zeker de vacatures in de gaten.

Dit zijn de beroepsopleidingen:

Het College Zorg Opleidingen (CZO) is de landelijke organisatie voor de accreditatie van zorgopleidingen. Ze houden toezicht op zorgorganisaties en opleidingsinstituten en stelt kaders voor CZO-opleidingen. Wij bieden deze (CZO-erkende) medisch ondersteunende opleidingen aan:

Volg je hart

Klaar met alleen maar in de schoolbanken zitten, maar wil je wel verder leren? Dan is een leerwerktraject voor jou misschien wel de match! Hierbij leer je jouw theoretische kennis direct toe te passen binnen ons ziekenhuis.

Als leerling werk je bijvoorbeeld vier dagen per week in het ziekenhuis en ga je één dag per week naar het opleidingsinstituut waarmee wij samenwerken. Op deze manier stomen we je graag klaar voor een toekomst in de zorg.

Volgjehart.nl is een samenwerking van 6 ziekenhuizen uit de regio Zuid-Holland: Reinier de Graaf ziekenhuis, LUMC, HagaZiekenhuis, Alrijne Zorggroep, Haaglanden Medisch Centrum en Groene Hart Ziekenhuis. Samen geven wij voorlichting over 12 leerwerktrajecten; van mbo tot hbo, van anesthesiemedewerker, longfunctieanalist en radiodiagnostisch laborant tot operatieassistent en medewerker steriele medische hulpmiddelen (MSMH).

Ben jij geïnteresseerd in een interne mbo- of hbo-opleiding in het ziekenhuis, waarbij je werken en leren combineert? Op Volgjehart.nl lees je wat de trajecten precies inhouden. Daarnaast vertellen leerlingen in verschillende video’s wat je te wachten staat!

Volg je hart logo 1