Beroepsopleidingen

Droom je ervan om te werken in de zorg? Met een medisch ondersteunende beroepsopleiding leer en werk je direct in de praktijk. Bekijk welke opleidingen er zoal in ons ziekenhuis mogelijk zijn.

Leer een beroepsopleiding in het ziekenhuis

Er zijn verschillende opleidingen mogelijk waarmee je werken en leren kunt combineren. Je gaat dan direct in het ziekenhuis aan de slag en daarnaast volg je lessen om het vak helemaal onder de knie te krijgen.

Topklinisch ziekenhuis

Reinier de Graaf is een Topklinisch Ziekenhuis en daarom verzorgen wij opleidingen voor medisch ondersteunende beroepen. Daarvoor beschikken we over goede opleidingsfaciliteiten, competente opleiders en een innovatieve (leer)omgeving. Wij verzorgen, coördineren, faciliteren en adviseren (toekomstige) studenten in opleiding, scholing en wetenschappelijk onderzoek.

De opleidingen

Reinier de Graaf verzorgt (een deel van) de onderstaande opleidingen. Voor iedere opleiding zijn er bepaalde startmomenten waarvoor het soms ook nodig is om te solliciteren. Houd daarom ook zeker de vacatures in de gaten.

Dit zijn de beroepsopleidingen:

Het College Zorg Opleidingen (CZO) is het landelijk orgaan voor de accreditatie van zorgopleidingen. Wij bieden deze (CZO-erkende) medisch ondersteunende opleidingen aan:

Volg je hart

Klaar met alleen maar in de schoolbanken zitten, maar je wilt wel verder leren? Een leerwerktraject is dan voor jou de oplossing! Dit betekent dat je theoretische kennis direct binnen ons ziekenhuis leert toepassen.

Als leerling werk je bijvoorbeeld vier dagen per week in het ziekenhuis en ga je één dag per week naar het opleidingsinstituut waarmee wij samenwerken. We stomen je graag klaar voor een toekomst in de zorg.

Volgjehart.nl ziekenhuizen is een samenwerkingsverband van Reinier de Graaf ziekenhuis, Haaglanden Medisch Centrum, HagaZiekenhuis & LangeLand. Samen geven wij voorlichting over 12 leerwerktrajecten; van mbo tot hbo, van anesthesiemedewerker, longfunctieanalist en radiodiagnostisch laborant tot operatieassistent en medewerker steriele medische hulpmiddelen (MSMH).

Ben jij geïnteresseerd in een interne mbo- of hbo-opleiding in het ziekenhuis, waarbij je werken en leren combineert? Op Volgjehart.nl lees je wat de trajecten precies inhouden en vertellen leerlingen in verschillende video’s wat je te wachten staat!

Volgjehart in de zorg. Maak kennis met de mogelijkheden in de zorg.