Over Reinier

Werken bij Reinier de Graaf betekent werken én leren bij een Topklinisch ziekenhuis waarbij samen zorgen ertoe doet. Dat doen we voor een betere kwaliteit en beleving voor de patiënt en meer werkplezier voor medewerkers.

het Reinier de Graaf ziekenhuis

Je ziekenhuis voor het leven

Het Reinier de Graaf ziekenhuis levert al bijna acht eeuwen zorg aan de inwoners van Delft en omgeving. Dat doen we met bijna 3.000 medewerkers, waaronder medisch specialisten, verpleegkundigen, facilitair medewerkers, ondersteunende staf en natuurlijk onze, niet te missen, vrijwilligers. Ongeveer 450.000 mensen kunnen voor zorg terecht bij ons ziekenhuis, dat beschikt over 481 bedden.

Als oudste ziekenhuis van Nederland helpen we iedereen om snel beter te worden en zo lang mogelijk gezond te blijven. We zetten ons in om de gezondheid van mensen in elke levensfase te bevorderen en ziektes te voorkomen. Daarom onze slogan: ‘Reinier de Graaf. Je ziekenhuis voor het leven.’


Topklinisch ziekenhuis

We zijn trots dat we ons Topklinisch ziekenhuis  mogen noemen. We bieden namelijk hooggespecialiseerde en complexe zorg binnen de speerpunten ‘Ouderen’, ‘Oncologie’ en ‘Moeder en kind’. Onze polikliniek Jeugd en Alcohol staat nationaal  bekend om haar expertise.

Reinier de Graaf ziekenhuis Delft

Onze locaties

Onze hoofdlocatie is in Delft en er zijn nog eens twee buitenlocaties: het Behandelcentrum Voorburg (voorheen Diaconessenhuis) en Behandelcentrum Westland in Naaldwijk. In Voorburg geven we poliklinische zorg en is ons Fertiliteitscentrum te vinden. Zo worden onder andere alle IVF- en ICSI-behandelingen op deze locatie uitgevoerd. Het Behandelcentrum in Naaldwijk is ook een poliklinisch centrum, waar wij onder meer ook röntgenfoto’s en buikecho’s maken. Dankzij deze buitenlocaties kunnen wij waar mogelijk zorg dichtbij huis bieden. 

Als oudste ziekenhuis van Nederland staan we voor het bieden van de juiste zorg, op de juiste plaats, op het juiste moment.