Leren & ontwikkelen

Bij Reinier de Graaf staat de werknemer op één. Om onze patiënten uitstekende kwaliteit van zorg te kunnen leveren, vinden wij het daarom heel belangrijk dat je je bij ons op professioneel en persoonlijk vlak kunt (blijven) ontwikkelen. En dat je daarbij goed ondersteunt wordt.

Leren en Werken bij Reinier

Het ondersteunen van onze medewerkers bij hun ontwikkeling doen we op drie manieren.

Reinier Academie

Onze Reinier Academie verzorgt, coördineert, faciliteert en adviseert over opleiding en ontwikkeling. Van persoonlijke tot vakinhoudelijke opleidingen, van medische opleidingen tot aan wetenschap. De Reinier Academie verzorgt, adviseert en begeleidt op al deze vlakken. Zo zorgen we ervoor dat iedere medewerker zich optimaal kan ontwikkelen bij Reinier de Graaf ziekenhuis.

Persoonlijke ontwikkeling: coaching en loopbaanbegeleiding

De speciale coachpool en loopbaanadviseurs staan klaar om medewerkers te helpen met werk- en loopbaan gerelateerde vragen en uitdagingen. Dat doen zij op individueel vlak, maar ook op teamniveau. Benieuwd wat Reinier voor jouw ontwikkeling kan betekenen? Lees hier meer over persoonlijke ontwikkeling.

Lean werken

De lean filosofie zit in onze basis. Een continu-verbetercultuur waarmee we willen verbeteren met hart voor de patiënt. En één die bijdraagt aan jouw werkplezier, energie en werkverdeling. Dit merk je aan alle initiatieven binnen het ziekenhuis, maar ook zeker in het dagelijks werken.