Stages

Een stage is een belangrijk onderdeel van je opleiding. Het is dé manier om kennis te maken met dat wat je na je studie wilt gaan doen. Bij het Reinier de Graaf ziekenhuis leveren we hier graag een bijdrage aan.

Heb je vragen over stages bij ons ziekenhuis? Neem contact op met het stagebureau van Reinier de Graaf via 015 – 260 3982 of stage@rdgg.nl.

Overzicht stages studiejaar 2023/2024

We geven je graag een overzicht van de mogelijkheden van stages bij Reinier de Graaf voor het studiejaar 2023/2024:

Soort stage Voor wieHoe aanmelden
Beroepsstage mbo/hboVerpleegkundestudenten Haagse HogeschoolContact opnemen met stagecoördinator van de Haagse Hogeschool
Verpleegkundestudenten Hogeschool LeidenContact opnemen met stagecoördinator van de Hogeschool Leiden
Verpleegkundestudenten ROC MondriaanContact opnemen met stagecoördinator van het ROC Mondriaan
Verloskundestudenten Verloskunde Academie RotterdamContact opnemen met stagecoördinator van de Verloskunde Academie Rotterdam
DoktersassistentenBegin 2024 starten we een nieuwe sollicitatieronde. De stage start in augustus 2024. Stel hier een job alert in om op de hoogte te blijven van de beschikbare stageplaatsen.
Beveiliging – ROC Mondriaan Den HaagContact opnemen met stagecoördinator van ROC Mondriaan Den Haag. Minimale leeftijd is 18 jaar
Diëtetiek – Haagse HogeschoolContact opnemen met stagecoördinator van de Haagse Hogeschool
Fysiotherapie – Hogeschool LeidenContact opnemen met stagecoördinator van de Hogeschool Leiden
Informatie en Informatica – Albeda College SchiedamContact opnemen met stagecoördinator van het Albeda College Schiedam
Lab. Bacteriologie en MOD – HRO RotterdamContact opnemen met stagecoördinator van de HRO Rotterdam
Middelbare schoolstagesMiddelbare scholierenSnuffelstageplaatsen zijn beschikbaar bij de afdeling Transport. Mail naar stage@rdgg.nl voor de mogelijkheden.
Universitaire stagesStudenten van Erasmus MC, LUMC en TU Delft Contact opnemen met stagecoördinator van de eigen universiteit
Kinder- en jeugdpsychologieContact opnemen via stage@rdgg.nl
Medische psychologie / GezondheidspsychologieContact opnemen met Stagebank Universiteit Leiden

Aanmelden voor een stage

Wil je jouw stage bij Reinier de Graaf doen? Dien dan je stageverzoek in door je cv en korte motivatiebrief te mailen naar stage@rdgg.nl.

Het stagebureau van Reinier de Graaf bemiddelt tussen jou en de afdelingen. Wij streven ernaar om binnen 5 werkdagen te reageren op je verzoek. Is de stage een verplicht onderdeel van je studie is en duurt deze tenminste 144 uur per jaar? Dan kom je in aanmerking voor een stagevergoeding volgens de Cao Ziekenhuizen. Dit geldt niet wanneer je een stage moet doen vanuit een studie aan een universiteit of middelbare school.

Vragen?

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met het stagebureau van Reinier de Graaf via 015 – 260 3982 of stage@rdgg.nl.