Laura Zijlmans

Recruiter

Laura werkt als recruiter in ons ziekenhuis. Je komt haar onder andere tegen wanneer je geïnteresseerd bent in de vacatures voor leerwerktrajecten. Maar soms ook voor vacatures bij o.a. de OK, laboranten en administratieve functies.

Laura Zijlmans

Oprechte aandacht voor onze patiënten begint bij onze medewerkers. Reinier de Graaf ziekenhuis vindt het belangrijk dat zij zich kunnen blijven ontwikkelen en grenzen kunnen verleggen. Daarom leiden we als Topklinisch ziekenhuis (STZ) ook op. Met de leerwerktrajecten combineren leerlingen werken en leren om zo een medisch ondersteunende beroep te leren. Of je nu veel of nog weinig ervaring in de zorg hebt, Laura gaat graag met je in gesprek over deze trajecten!  

Ze is heel bedreven in haar functie en is blij dat ze voor Reinier de Graaf werkt. “Ik ben blij dat ik voor het Reinier werk omdat het een warme openhartige organisatie is. Een organisatie waar eigen inbreng zeer gewaardeerd wordt. Ik werk in een fijn, energiek team waar ook niemand terugdeinst voor nieuwe ideeën.”

In het team bewaart Laura de orde en houdt ze overzicht. Daarnaast probeert ze er iedere middagpauze voor te zorgen dat er zoveel mogelijk collega’s mee gaan wandelen. En wat je nog niet wist van ons ziekenhuis? “Dat Reinier zélfs traplopen leuk kan maken voordat je als medewerker je broodje gaat halen bij het personeelsrestaurant 😉 Benieuwd? Neem een kijkje bij de laatste trappen aan je rechterhand voor de liften”, vertelt Laura.

De gouden tip

Laura’s gouden tip: “Voor de verschillende beroepsopleidingen kom je op verschillende plekken in het ziekenhuis terecht. Ik vind het vooral belangrijk om te weten wat jouw motivatie is voor die éne opleiding en waarom dan bij Reinier?” Neem dat dus vooral mee in je motivatie!

Contact

Mobiel: 06 – 82 18 61 16
Telefoon: 015 – 260 3600
E-mail: l.zijlmans@rdgg.nl
Bereikbaar op: maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag