Werken als Gespecialiseerd Verpleegkundige

Krijg je ook energie van het verlenen van zowel hoog- als laag complexe zorg aan patiënten? Onze gespecialiseerd verpleegkundigen werken aan een diversiteit van zorgvragen en zijn door hun opleiding en kennis specialist hun gebied.

CCU verpleegkundige

Als gespecialiseerd verpleegkundige (in opleiding) ben je bezig om met jouw ambitie het verschil te kunnen maken in jouw specialisme. De complexiteit en de doelgroepen spreken jou aan. Je bent namelijk het eerste aanspreekpunt voor patiënten en werkt samen met een multidisciplinair team om de best mogelijke zorg te bieden.

In ons ziekenhuis zijn de lijnen kort en vinden we het belangrijk dat je samen met je collega’s en patiënt beslist over de juiste zorg. Ook vinden we het, als topklinisch ziekenhuis, belangrijk dat je je kunt blijven ontwikkelen. Zowel op professioneel als persoonlijk vlak. Onder andere je collega’s, leidinggevende en de Reinier Academie helpen hierbij. Via Vitaal@Reinier is er bovendien extra aandacht voor het mentaal en fysiek goed in je vel zitten. Ook zijn er mogelijkheden om buiten Nederland te leren over de zorg via Grenzeloos Reinier. Bij Reinier de Graaf staat plezier, leren en samenwerken voorop!

Gespecialiseerd verpleegkundige dialyse, Wilma Davis, over haar baan

Wilma Davis is gespecialiseerd verpleegkundige dialyse en werkt sinds 2005 bij Reinier de Graaf. “Toen Reinier de Graaf in 2005 een eigen dialyse-afdeling kreeg, ging ik hier meteen weer aan de slag. Vanwege de professionaliteit, het werkplezier, de onderlinge samenwerking met collega’s en de grote eigen verantwoordelijkheid. Het werken als dialyseverpleegkundige is echt mijn ding, ik vind het een geweldige baan waarin techniek en patiëntenzorg gecombineerd zijn.”

Ook zegt ze “Je werkt in een team waarin je je veilig voelt en waar naar elkaar wordt geluisterd, waarin iedereen betrokken is en zich gehoord voelt. Bij Reinier de Graaf krijg je zowel waardering van patiënten als van je collega’s. Dat is mij veel waard.”


Openstaande vacatures

Voor verschillende afdelingen zijn we op zoek naar gespecialiseerd verpleegkundigen. Ben je toe aan de volgende stap in je verpleegkundige carrière of zoek je een nieuwe werkplek waar je in een warm bad terecht komt? Kijk dan of jouw functie er tussen staat. Staat jouw droombaan er niet tussen? Reageer dan alsnog via de vacature voor Gespecialiseerd verpleegkundige! We gaan dan graag met jou in gesprek om jouw wensen en mogelijkheden te bespreken.

Staat jouw specialisatie er niet tussen, maar heb je wel interesse om bij Reinier de Graaf te komen werken? Of ben je nog niet gespecialiseerd en ben je op zoek naar een baan als algemeen verpleegkundige? Reageer dan via een van deze twee vacatures.

Verpleegkundige vervolgopleidingen

Als Topklinisch STZ-ziekenhuis leiden wij jaarlijks veel verpleegkundigen op. Zowel tot mbo-v tot hbo-v. Maar ook als je een volgende stap wilt maken als algemeen verpleegkundige naar een gespecialiseerde functie. Daarvoor kun je solliciteren op een opleidingsplek. Ben je toe aan de volgende stap in je carrière als verpleegkundige? We vinden het belangrijk dat je je bij ons kunt blijven ontwikkelen als je die ambitie hebt. In het ziekenhuis zijn er goede opleidingsfaciliteiten, competente opleiders en een innovatieve omgeving. We verzorgen, coördineren, faciliteren en adviseren in opleiding, scholing en wetenschappelijk onderzoek.

Lees hier meer over de verschillende vervolgopleidingen om je te specialiseren als verpleegkundige. Of bekijk of er een vacature openstaat voor een opleidingsplek.

Proces gespecialiseerd verpleegkundige

Is je interesse gewekt? Laat dan vrijblijvend je gegevens achter. Na het achterlaten van je gegevens kun je dit verwachten:

Stap 1: Recruiter Tara Meijer neemt contact met je op om je wensen te horen en je kunt haar uiteraard alle vragen die je al hebt stellen.

Stap 2: We nodigen je uit om persoonlijk kennis te komen maken met Tara en/of het hoofd van de betreffende afdeling.

Stap 3: Loop mee om de afdeling in de praktijk te kunnen ervaren.

Stap 4: Is ook het meelopen goed bevallen? Dan nodigen we je uit voor een arbeidsvoorwaardengesprek.

Benieuwd naar wat voor extra’s je bij Reinier de Graaf kunt verwachten? Kijk dan ook eens op een van deze pagina’s: