Tara Meijer

Recruiter

Wil je als verpleegkundige bij Reinier de Graaf aan de slag? Goede kans dat je Tara tegenkomt! Als junior recruiter houdt zij zich bezig met de vacatures voor verpleegkundigen, van basis tot gespecialiseerde functies.

Tara Meijer - recruiter Reinier de Graaf

Onze grootste groep medewerkers zijn de verpleegkundigen. En we zijn altijd op zoek naar nieuwe, talentvolle collega-verpleegkundigen. Je zult je zeker geen nummertje voelen. Tara kijkt graag met je wat je wensen en talenten zijn zodat ze de beste plek voor jou binnen ons ziekenhuis kan vinden.

Een fijne, zachte en comfortabele landing is wat Tara het belangrijkste vindt voor haar kandidaten. Daarbij houdt zij ook aandacht voor de match tussen de kandidaat en het team.

Met veel enthousiasme werkt ze bij Reinier. “Als je aan een ziekenhuis denkt, verwacht je misschien een hiërarchische plek. Maar niets is minder waar bij Reinier. Er heerst een soort familiecultuur. Medewerkers zijn hartelijk en open naar elkaar. Ik word ook wel eens uitgenodigd om mee te lopen om een afdeling beter te leren kennen. Er gebeurt zoveel achter de schermen, waar je als patiënt geen weet van hebt. Iedereen werkt met elkaar samen. Er gebeurt veel meer dan alleen het leveren van zorg.”

De gouden tip

De gouden tip van Tara: “Laat in je motivatie weten wat voor jou de reden is om voor een bepaalde afdeling te kiezen. En ben je er nog niet zo zeker over? Maak dat dan kenbaar, zodat we samen kunnen achterhalen waar je het beste zou passen. Bel of mail me dan, ik denk heel graag met je mee.”

Contact

Mobiel: 06 – 309 60 432
Telefoon: 015 – 260 3600
E-mail: Tara.Meijer@rdgg.nl
Bereikbaar op: maandag ochtend, dinsdag, donderdag, vrijdag