Persoonlijke ontwikkeling

Bij Reinier de Graaf staat de werknemer op één. Om onze patiënten uitstekende kwaliteit van zorg te kunnen leveren, vinden wij het daarom heel belangrijk dat je je bij ons op professioneel en persoonlijk vlak kunt (blijven) ontwikkelen.

Onze Reinier Academie verzorgt, coördineert, faciliteert en adviseert over opleiding en ontwikkeling.

Persoonlijke ontwikkeling

Bij Reinier de Graaf staat de werknemer op één. Om onze patiënten uitstekende kwaliteit van zorg te kunnen leveren, vinden wij het daarom heel belangrijk dat je je bij ons op professioneel en persoonlijk vlak kunt (blijven) ontwikkelen. Onze Reinier Academie verzorgt, coördineert, faciliteert en adviseert over opleiding en ontwikkeling.

Teamontwikkeling

Daarnaast wordt veel aandacht besteed aan de samenwerking binnen teams, bijvoorbeeld met Insights Discovery. Op basis van persoonlijkheidsprofielen van de teamleden wordt een teamanalyse gemaakt, die als uitgangspunt dient voor het optimaliseren van de samenwerking. Daarnaast verzorgt de Reinier Academie veel maatwerktrajecten voor teams en ook teamcoaching behoort tot de mogelijkheden.

Leiderschap

Voor alle leidinggevenden en voor medewerkers die willen doorgroeien naar een leidinggevende functie heeft de Reinier Academie een leiderschapsprogramma ontwikkeld. Persoonlijk leiderschap, zoals geformuleerd door Stephen Covey, vormt de basis van dit programma. Daarnaast worden voor leidinggevenden trainingen aangeboden op het gebied van cruciale gesprekken, coachingsvaardigheden en organisatiecultuur.