Werken als Algemeen Verpleegkundige

In ons ziekenhuis werken verpleegkundigen van alle niveaus. De mogelijkheden zijn breed en wij kijken altijd naar jouw talenten en ambities. Als algemeen verpleegkundige krijg je de kans om te ontdekken welke afdeling het beste bij jou past.

In de rol van algemeen verpleegkundige kan je op allerlei afdelingen van ons ziekenhuis werken. Uitzonderingen zijn de gespecialiseerde verpleegafdelingen zoals de IC en neonatologie, waar je de gespecialiseerd verpleegkundige werken. Je draagt zorg voor de patiënten en voert verpleegkundige handelingen uit.

Omdat Reinier de Graaf een topklinisch (STZ-) ziekenhuis is, krijg je volop de kans om te groeien in je vak en is er aandacht voor je persoonlijke ontwikkeling. Zo is de rol van regieverpleegkundige ook een vast onderdeel op alle afdelingen om naar door te kunnen groeien. En dit alles terwijl je samenwerkt met een professioneel team in een informele, laagdrempelige sfeer.

Algemeen verpleegkundige Amber over haar baan

Amber is verpleegkundige op de afdeling Interne Geneeskunde en kijkt terug op haar eerste honderd dagen. “Het mooie is dat je bij Reinier de Graaf kunt meelopen om te kijken of de afdeling bij je past. Eerst heb ik een ochtend meegelopen op de afdeling Longziekten. Ik werd erg warm ontvangen, vond het een leuk team, maar de afdeling paste werkinhoudelijk niet helemaal bij mij. Vervolgens mocht ik een ochtend meelopen op de afdeling Interne Geneeskunde. Die afdeling sprak mij direct aan, omdat hier patiënten verpleegd worden met zeer uiteenlopende ziektebeelden. Diezelfde dag nog kreeg ik een baan aangeboden.”


Openstaande vacatures

We zoeken collega’s voor onder andere deze afdelingen: Acute Opname Afdeling (AOA), Interne Geneeskunde, Cardiologie, MDL-GE, Longziekten, Neurologie, Oncologie en Trauma-, Vaat, Chirurgie & GTU. Tijdens de groepsbijeenkomst maak je op een laagdrempelige manier kennis met Reinier de Graaf als werkgever, wat de mogelijkheden zijn als verpleegkundige en leer je alles over de afdelingen. De eerstvolgende groepsbijeenkomst is op 7 december van 16.15-18.30 uur. Ligt je interesse bij een andere afdeling? Neem dan ook contact op, we spreken je graag over de mogelijkheden.

Algemeen verpleegkundige

Als verpleegkundige heb je echte en oprechte aandacht voor je patiënten en hun wensen. Je luistert op een professionele manier naar hen en helpt ze maximaal om beter te worden. Je bent niet bang om grenzen te verleggen en blijft zoeken naar manieren om de zorg voor je patiënten te verbeteren.

Gespecialiseerd verpleegkundige

Jij krijgt energie van het verlenen van zowel hoog- als laag complexe zorg aan patiënten. De diversiteit aan het soort zorgvragen, complexiteit en doelgroepen spreken jou aan. Je bent het eerste aanspreekpunt voor patiënten en werkt samen met een multidisciplinair team om de best mogelijke zorg te bieden.

Proces algemeen verpleegkundige

Is je interesse gewekt? Laat dan vrijblijvend je gegevens achter. Na achterlaten van je gegevens kun je dit verwachten:

Stap 1: telefonische kennismaking: recruiter Tara Meijer neemt contact met je op om je wensen te horen en je kunt haar alle vragen stellen die je al hebt.

Stap 2: een groepsbijeenkomst: we nodigen je uit voor de groepsbijeenkomst. Daarin geven we je meer informatie over Reinier de Graaf als werkgever én al je mogelijkheden als verpleegkundige. Je maakt kennis met de afdelingen zodat je een beeld kunt vormen van de mogelijkheden. In de zomermaanden is er geen bijeenkomst, maar bespreken we telefonisch met jou je wensen.

Stap 3: meelopen op de afdeling: heb je interesse in een afdeling? Dan mag je meelopen zodat je het in de praktijk kunt ervaren.

Stap 4: een arbeidsvoorwaardengesprek: is ook het meelopen goed bevallen? Dan nodigen we je uit voor een arbeidsvoorwaardengesprek.

Benieuwd naar wat voor extra’s je bij Reinier de Graaf kunt verwachten? Kijk dan ook eens op een van deze pagina’s: