Vervolgopleiding Kinderverpleegkundige

We leiden we je op tot meer dan een kinderverpleegkundige. Je bent ook in staat om met oprechte aandacht ouders of verzorgers te begeleiden, adviseren en informeren.

Het werk van de Kinderverpleegkundige

Ben jij verpleegkundige en heb jij een hart voor kinderen? Dan is de opleiding Kinderverpleegkundige van Reinier de Graaf echt iets voor jou.

Tijdens je opleiding werk je op onze kinder- en jeugdafdeling. Hier liggen kinderen van 0 tot en met 18 jaar. Je wordt opgeleid als kinderverpleegkundige waarbij je de zorg en aandacht geeft die een kind nodig heeft. En je hebt oog voor wat de ouders/verzorgers nodig hebben aan begeleiding, advies, informatie.

Je leert en werkt op een fijne afdeling, met alle nodige voorzieningen voor ouders en kinderen. De afdeling heeft hiervoor een ‘smiley’ gekregen van de Stichting Kind en Ziekenhuis.

Vervolgopleiding tot Kinderverpleegkundige

Tijdens de opleiding heb jij aandacht voor zieke kinderen en hun ouders/verzorgers, en wij hebben aandacht voor jou. We stimuleren jou alles uit jezelf te halen. Heb je goede ideeën of tips? Schroom niet om die met ons te delen!

Instroomeisen

  • Je bent BIG-geregistreerd als verpleegkundige;
  • Gedurende het volgen van deze opleiding heb je een dienstverband binnen Reinier de Graaf van bij voorkeur 32 uur per week.