Verpleegkundige bij Reinier de Graaf: de mogelijkheden

Droom jij van een carrière als verpleegkundige? Of ben je al verpleegkundige, maar ben je benieuwd welke loopbaanmogelijkheden er zijn als verpleegkundige bij Reinier de Graaf? We leggen je graag uit welke mogelijkheden, routes en groeipaden er zijn binnen het Reinier.

Verpleegkundige bij Reinier

De verschillende rollen van verpleegkundige

In het Reinier de Graaf werken verpleegkundigen van alle niveaus. De mogelijkheden zijn breed en er wordt altijd gekeken naar de ambities en talenten van onze verpleegkundige in hun werkzaamheden en carrière bij Reinier de Graaf.

De verschillende rollen van verpleegkundigen bij Reinier de Graaf:

Doorgroeimogelijkheden: hoe werkt dat bij Reinier?

Als verpleegkundige bij Reinier de Graaf kom je te werken in een topklinisch ziekenhuis. Bij ons kun je je daarom continu blijven ontwikkelen. Onze Reinier Academie biedt uiteenlopende opleidingen en ondersteunt afdelingen en vakgroepen van ons ziekenhuis om het leren in de praktijk optimaal te laten verlopen. Ontdek waar jouw ambities en talenten liggen en groei op persoonlijk en werkgerelateerd vlak.

Solliciteren of contact

Benieuwd welke vacatures er zijn voor verpleegkundigen bij Reinier de Graaf? Kijk dan hier. Staat jouw droombaan er nog niet tussen? Schrijf je dan vast in voor een Job Alert. Dan informeren we je zodra er een nieuwe vacature die aan jouw wensen voldoet wordt geplaatst. Of wil je eens (vrijblijvend) iemand spreken over jouw mogelijkheden binnen het Reinier? Stuur dan een mail naar recruitment@rdgg.nl of chat via whatsapp.