Michelle Bossers-Doeve

Recruiter

Michelle kom je met name tegen wanneer je geïnteresseerd bent in een management- of staffunctie. Maar ook als arts assistent kom je met haar in contact.

Michelle Bossers-Doeve

Of je nu als Anios aan het oriënteren bent op een specialisatie of vanuit een staffunctie bij ons werkt, iedereen draagt in zijn of haar functie bij aan de beste zorg voor onze patiënten. Dat doet ieder met zijn of haar talent. Michelle gaat in haar werk graag op zoek naar díe juiste persoon voor de juiste functie op de juiste plaats. Net als dat we voor onze patiënten zorgen voor de juiste zorg op de juiste plaats.

In de organisatie staat ze bekend om haar grote glimlach waar ze altijd mee rondloopt. Ze heeft het dan ook erg naar haar zin als recruiter door het brede beeld wat ze van het ziekenhuis meekrijgt. “Je bent overal welkom een kijkje in de keuken te nemen. Dat is heel waardevol. En zegt ook iets over hoe open onze organisatie is.”

De gouden tip van Michelle

“Ik vind het heel belangrijk dat je in je motivatiebrief vertelt waarom je bij ons wilt werken. Dat kan iets groots zijn, maar ook iets kleins. Het vertelt iets over jou en jouw drijfveren. Want naast jouw kennis en ervaring is vooral ook de persoonlijke match wat we het meest belangrijk vinden!”

Contact

Mobiel: 06-82306407 (whatsapp sturen mag ook)
E-mail: m.bossers@rdgg.nl
Is aanwezig op: maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag