Podcast ‘Hier in Reinier’

Op de hoogte blijven van de ontwikkelingen op zorggebied binnen en buiten ons ziekenhuis? Luister dan naar onze podcast ‘Hier in Reinier’. In deze podcast gaan we met diverse gastsprekers in op de zorg van de toekomst.

Aflevering 4: Medewerker op 1

Verpleegkundigen Elisa (chirurgische verpleegafdeling 4J), Wendy (Recovery) en Cindy (Acute Opname Afdeling) praten over hun persoonlijke ervaringen rond het interne programma ‘Medewerker op 1’. Want alleen als onze medewerkers lichamelijk en mentaal goed in hun vel zitten, kunnen zij onze patiënten de best mogelijke zorg bieden. In deze aflevering vertellen de drie verpleegkundigen meer over de ontwikkelingsmogelijkheden binnen Reinier de Graaf en hoe zij zélf de regie hebben over hun werk. Zo kunnen zij invloed uitoefenen op hun mooie vak en gaan zij met veel plezier naar hun werk.

De podcast is te luisteren via:
Soundcloud
Spotify

Aflevering 3: Kansrijke start

JGZ-jeugdverpleegkundige Joke de Wit, Laura van der Meer (kinderarts Reinier de Graaf) en moeder Tamika Simwaba gaan in gesprek over hun ervaringen met het actieprogramma Kansrijke Start. Dit programma, een regionale coalitie van verschillende organisaties, is opgezet om kinderen in Delft en omgeving een optimale start van hun leven te bieden. De gezondheid voor, tijdens en na de geboorte blijkt namelijk een belangrijke voorspeller van fysieke en mentale problemen op latere leeftijd.

De podcast is te beluisteren via:
SoundCloud
Spotify

Aflevering 2: Je ziekenhuis voor het leven.

Directievoorzitter Carina Hilders, internist in opleiding Mesut Savas en patiënt Monica van der Meij staan in deze aflevering stil bij onze gloednieuwe slogan: ‘Reinier de Graaf ziekenhuis. Je ziekenhuis voor het leven’. Ze praten over wat dit voor hen betekent en hoe zij dit in de zorg van nu en in de toekomst met zich meedragen.

De podcast is te beluisteren via:
SoundCloud
Spotify

Aflevering 1: Zorg van de toekomst

In deze eerste aflevering zijn directieleden Carina Hilders en Arnoud Weermeijer te gast. Zij praten met Anja van der Eijk over de aangescherpte strategie en hoe de zorg van de toekomst er voor Reinier de Graaf uit ziet. Voor medewerkers én patiënten. Ook praten ze over waarom het zo belangrijk is om goed voor onze medewerkers te zorgen. En waarom het volgen van patiënten in hun levensloop steeds belangrijker wordt.

De podcast is te beluisteren via:
SoundCloud
Spotify