word verpleegkundige bij Reinier
Jij zorgt voor je patiënten

Wij zorgen voor de juiste werksfeer

Verpleegkundige bij Reinier de Graaf ziekenhuis

Droom jij van een carrière als verpleegkundige bij Reinier de Graaf? Of ben je benieuwd welke loopbaanmogelijkheden er zijn als verpleegkundige bij ons ziekenhuis? Misschien wil je op termijn wel doorgroeien naar de functie van regieverpleegkundige? Wij dagen je uit om samen met ons de zorg van de toekomst vorm te geven. Bij Reinier de Graaf zijn de lijnen kort en vinden we het belangrijk dat je samen met je collega’s en patiënt beslist over de juiste zorg. Met oprechte aandacht én ruimte voor eigen inbreng; van jouzelf en van de patiënt.

Wil je weten welke vacatures we hebben voor verpleegkundigen, bekijk hier alle vacatures. Ben je al helemaal overtuigd en wil je gelijk solliciteren? Laat dan je gegevens achter, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Benieuwd hoe onze collega’s hun werk als verpleegkundige verbreden en verder ontwikkelen? Bekijk hun verhalen in onderstaande video.


Openstaande vacatures

We zoeken collega’s voor onder andere deze afdelingen: Cardiologie, MDLGE, Longziekten, Oncologie en Trauma-, Vaat, Chirurgie & GTU. Heb je iets anders in gedachte? Neem dan ook contact op, we spreken je graag over de mogelijkheden.

Algemeen verpleegkundige

Als verpleegkundige heb je echte en oprechte aandacht voor je patiënten en hun wensen. Samen met je collega’s en patiënt beslis je over de juiste zorg. Je bent niet bang om grenzen te verleggen en blijft zoeken naar manieren om de zorg voor je patiënten te verbeteren.

Gespecialiseerd verpleegkundige

Jij krijgt energie van het verlenen van zowel hoog- als laag complexe zorg aan patiënten. De diversiteit aan het soort zorgvragen, complexiteit en doelgroepen spreken jou als gespecialiseerd verpleegkundige aan. Je bent het eerste aanspreekpunt voor patiënten en werkt samen met een multidisciplinair team om de best mogelijke zorg te bieden.

Groepsbijeenkomst algemeen verpleegkundige

Ben je geïnteresseerd om bij ons te komen werken? En wil je weten bij welke afdeling jouw ambities het beste passen? Tijdens de groepsbijeenkomst maak je op een laagdrempelige manier kennis met Reinier de Graaf als werkgever, wat de mogelijkheden zijn als verpleegkundige en leer je alles over de afdelingen. De eerstvolgende groepsbijeenkomst is op 8 februari van 16.30-19.00 uur. Meld je aan door (vrijblijvend) te solliciteren op deze functie: