word verpleegkundige bij Reinier
Jij zorgt voor je patiënten

Wij zorgen voor de juiste werksfeer

Verpleegkundige bij Reinier de Graaf ziekenhuis

Droom jij van een carrière als verpleegkundige bij Reinier de Graaf? Of ben je benieuwd welke loopbaanmogelijkheden er zijn als verpleegkundige bij ons ziekenhuis? Misschien wil je op termijn wel doorgroeien naar de functie van regieverpleegkundige? Wij dagen je uit om samen met ons de zorg van de toekomst vorm te geven. Bij Reinier de Graaf zijn de lijnen kort en vinden we het belangrijk dat je samen met je collega’s en patiënt beslist over de juiste zorg. Met oprechte aandacht én ruimte voor eigen inbreng; van jouzelf en van de patiënt.

Wil je kennis maken met onze verpleegkundigen en lezen waarom zij het naar hun zin hebben bij Reinier de Graaf? Lees dan de verhalen van onze verpleegkundigen. Wil je weten welke vacatures we hebben voor verpleegkundigen, klik dan op een van de onderstaande vacatures. Ben je al helemaal overtuigd en wil je gelijk solliciteren? Laat dan je gegevens achter, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.


Openstaande vacatures

Algemeen verpleegkundige

Als verpleegkundige heb je echte en oprechte aandacht voor je patiënten en hun wensen. Samen met je collega’s en patiënt beslis je over de juiste zorg. Je bent niet bang om grenzen te verleggen en blijft zoeken naar manieren om de zorg voor je patiënten te verbeteren.

Gespecialiseerd verpleegkundige

Jij krijgt energie van het verlenen van zowel Jij krijgt energie van het verlenen van zowel hoog- als laag complexe zorg aan patiënten. De diversiteit aan het soort zorgvragen, complexiteit en doelgroepen spreken jou als gespecialiseerd verpleegkundige aan. Je bent het eerste aanspreekpunt voor patiënten en werkt samen met een multidisciplinair team om de best mogelijke zorg te bieden.

Groepsbijeenkomst algemeen verpleegkundige

Ben je geïnteresseerd om bij ons te komen werken? En wil je weten bij welke afdeling jouw ambities het beste passen? Tijdens de groepsbijeenkomst maak je op een laagdrempelige manier kennis met Reinier de Graaf als werkgever, wat de mogelijkheden zijn als verpleegkundige en leer je alles over de afdelingen. De eerstvolgende groepsbijeenkomst is op 5 oktober van 18.15-20.00 uur. Meld je aan door (vrijblijvend) te solliciteren op deze functie: