Karen Schnitger

Recruiter

Geïnteresseerd in een functie als verpleegkundige? Dan kom je in contact met Karen! Zij houdt zich bezig met alle vacatures voor verpleegkundigen.

Recruiter Karen Schnitger

Als je verpleegkundige bent, zowel mbo als hbo, ben je bij Reinier van harte welkom. Veel of weinig werkervaring, als je enthousiast bent én op zoek naar een nieuwe uitdaging, dan gaat Karen graag met je in gesprek.

Karen krijgt energie van gesprekken met afdelingshoofden over wat er nodig is binnen hun afdeling en van het aannemen van nieuwe talenten. Zeker voor de lastig vervulbare vacatures is het heel fijn als we daar de juiste persoon voor vinden.

Daarnaast vindt ze de sfeer van het ziekenhuis heel prettig. Ze vindt het altijd leuk om gezellig te kletsen met iedereen en de tomaatjes van Joke op te eten. Wat het werken bij Reinier zo leuk maakt? “In het ziekenhuis heerst een gemoedelijke sfeer die tegelijkertijd voor huiselijkheid zorgt. Je doet het werk met iedereen voor iedereen. Daarnaast is het Reinier gericht op de toekomst en het verbeteren van werkprocessen. Dit draagt bij aan het werkplezier van medewerkers én het continu verbeteren van de zorg voor patiënten.”

De gouden tip

“Zorg dat je opvalt met een nette en duidelijke cv en brief. Jouw motivatie om bij het Reinier te willen werken vind ik echt belangrijk om terug te lezen. Als je tips wilt kan je dat natuurlijk altijd vragen.” Aldus Karen.

Contact

Mobiel: 06-30960432
Telefoon: 015-2604619
E-mail: K.schnitger@rdgg.nl
Bereikbaar op: Ma t/m Do