Inge de Glopper

Recruiter

Inge kom je tegen wanneer je geïnteresseerd bent in een leer-werktraject en de analistenfuncties van het Laboratorium RHMCD. Zij helpt werkzoekenden vol energie in hun zoektocht naar de perfecte baan of opleiding.

Over de recruiter

Wat Inge mooi vindt aan haar werk zijn drie dingen: Persoonlijke contact met werkzoekenden: per mail, whatsapp of livegesprekken. Daarnaast het team: het carrièrebureau, dat met veel energie, expertise én lol op zoek gaat naar de perfecte match. En het ziekenhuis, om te zien en te horen wat er op de werkvloer speelt. Een fijne plek daar is ook het Stiltecentrum. Een plek binnen het ziekenhuis die niet iedereen kent, maar vrij toegankelijk is. Een prachtige ruimte om te genieten van de stilte, teksten te lezen en weer met een rustiger hoofd aan de slag te gaan.
 
Met werkzoekenden kijkt Inge graag samen naar wat de best passende volgende stap is. Dat kan een leer-werktraject zijn, maar ook iets anders als je niet wordt aangenomen. We zoeken graag de best passende kandidaat voor onze vacatures, maar ook op de manier die bij Reinier de Graaf past. Want als het nu niet past, wil het niet zeggen dat het in de toekomst ook zo is.

De gouden tip

De tip van Inge: verplaats je in de leidinggevende van de afdeling. Wat zou zij/hij over jou willen weten om te kunnen bepalen of jij hun nieuwe collega wordt? Schrijf dat op in je cv én brief. En; “Knowledge is power, but enthusiasm pulls the switch.”

Contact

Mobiel: 06 821 41 976
Telefoon: 015 260 3600
E-mail: glopper@rdgg.nl
Is aanwezig op: maandag t/m donderdag
LinkedIn