Loopbaanbegeleiding

Bij Reinier de Graaf staan de werknemers op één. Dat doen we onder andere door hen te begeleiden in hun loopbaan in ons ziekenhuis.

De juiste begeleiding

Iedere medewerker bij Reinier de Graaf kan terecht voor loopbaanbegeleiding. Dat kan zijn omdat je door wilt groeien, maar niet goed weet welke richting dat zou moeten zijn, of omdat je twijfelt of je wel op de juiste plek zit. Wat de reden ook is, loopbaanadviseur Natasja van der Woude helpt medewerkers om richting te bepalen.

Een duidelijk profiel

Met loopbaanbegeleiding helpen we persoonlijke drijfveren, interesses, kwaliteiten en talenten inzichtelijk te maken. Het draait om drie vragen:
1. wie ben ik?
2. wat kan ik?
3. wat wil ik?

Bij de eerste vraag gaat het onder andere om de persoonlijkheid en drijfveren van iemand, de tweede vraag betreft kwaliteiten en talenten en bij de derde vraag draait het om interesses, werkplezier en energiegevers. Daaruit vloeit een profiel voort dat medewerkers een goed beeld wie zij zijn en welke richting zij op willen.

De stap nemen

Met dit profiel kunnen medewerkers verder aan de slag. Al coachend word je geholpen in je volgende stap. Dat kan het vinden van de juiste training of opleiding zijn via de Reinier Academie, of het meelopen bij een andere afdeling omdat je denkt dat daar je volgende uitdaging ligt.

Eén ding is zeker: bij Reinier de Graaf ben je nooit uitgeleerd.