Werken als Gespecialiseerd Verpleegkundige

Krijg je ook energie van het verlenen van zowel hoog- als laag complexe zorg aan patiënten? Onze gespecialiseerd verpleegkundigen werken aan een diversiteit van zorgvragen en zijn door hun opleiding en kennis specialist hun gebied.

Als gespecialiseerd verpleegkundige (in opleiding) ben je bezig om met jouw ambitie het verschil te kunnen maken in jouw specialisme. De complexiteit en de doelgroepen spreken jou aan. Je bent namelijk het eerste aanspreekpunt voor patiënten en werkt samen met een multidisciplinair team om de best mogelijke zorg te bieden. In ons ziekenhuis zijn de lijnen kort en vinden we het belangrijk dat je samen met je collega’s en patiënt beslist over de juiste zorg. Ook vinden we het, als topklinisch ziekenhuis, belangrijk dat je je kunt blijven ontwikkelen. Bij Reinier de Graaf staat bovendien plezier, leren en samenwerken voorop!

Gespecialiseerd verpleegkundige dialyse, Wilma Davis, over haar baan

Wilma Davis is gespecialiseerd verpleegkundige dialyse en werkt sinds 2005 bij Reinier de Graaf. “Toen Reinier de Graaf in 2005 een eigen dialyse-afdeling kreeg, ging ik hier meteen weer aan de slag. Vanwege de professionaliteit, het werkplezier, de onderlinge samenwerking met collega’s en de grote eigen verantwoordelijkheid. Het werken als dialyseverpleegkundige is echt mijn ding, ik vind het een geweldige baan waarin techniek en patiëntenzorg gecombineerd zijn.”

Ook zegt ze “Je werkt in een team waarin je je veilig voelt en waar naar elkaar wordt geluisterd, waarin iedereen betrokken is en zich gehoord voelt. Bij Reinier de Graaf krijg je zowel waardering van patiënten als van je collega’s. Dat is mij veel waard.”


Openstaande vacatures

Voor de functie van Gespecialiseerd verpleegkundige zoeken we op dit moment:
een SEH-verpleegkundige, Neonatologie verpleegkundige, Recovery verpleegkundige, Obstetrie verpleegkundige en kinderverpleegkundige.

Staat jouw specialisatie er niet tussen, maar heb je wel interesse om bij Reinier de Graaf te komen werken? Reageer dan alsnog! We gaan dan graag met jou in gesprek om jouw wensen en mogelijkheden te bespreken.

Gespecialiseerd verpleegkundige

Jij krijgt energie van het verlenen van zowel hoog- als laag complexe zorg aan patiënten. De diversiteit aan het soort zorgvragen, complexiteit en doelgroepen spreken jou aan. Je bent het eerste aanspreekpunt voor patiënten en werkt samen met een multidisciplinair team om de best mogelijke zorg te bieden.

Algemeen verpleegkundige

Als verpleegkundige heb je echte en oprechte aandacht voor je patiënten en hun wensen. Je luistert op een professionele manier naar hen en helpt ze maximaal om beter te worden. Je bent niet bang om grenzen te verleggen en blijft zoeken naar manieren om de zorg voor je patiënten te verbeteren.

Proces gespecialiseerd verpleegkundige

Is je interesse gewekt? Laat dan vrijblijvend je gegevens achter.

Na het achterlaten van je gegevens kun je dit verwachten:

Stap 1: telefonische kennismaking: recruiter Tara Meijer neemt contact met je op om je wensen te horen en je kunt haar uiteraard alle vragen die je al hebt stellen.

Stap 2: persoonlijke kennismaking: we nodigen je uit om persoonlijk kennis te komen maken met Tara en/of het hoofd van de betreffende afdeling.

Stap 3: meelopen op de afdeling: Loop mee om de afdeling in de praktijk te kunnen ervaren.

Stap 4: een arbeidsvoorwaardengesprek: is ook het meelopen goed bevallen? Dan nodigen we je uit voor een arbeidsvoorwaardengesprek.

Benieuwd naar wat voor extra’s je bij Reinier de Graaf kunt verwachten? Kijk dan ook eens op een van deze pagina’s: