Live met Reinier: Verpleegkundige op de Kraam- en Verlosafdeling

Ben je benieuwd wat het inhoudt om als (obstetrie)verpleegkundige te werken binnen de kraam- en verlosafdeling van Reinier de Graaf? Wil je weten hoe je daar ook kunt komen werken? Of heb je misschien een (andere) vraag die je wilt stellen? Kijk dan mee bij de ‘Live met Reinier: Verpleegkundige op de Kraam- en Verlosafdeling’ op 2 maart 2021 om 16.30 uur.

2 maart 2021

Deze livesessie bekijk je via onze Instagram pagina. Twee (obstetrie)verpleegkundigen van deze afdeling geven een inkijkje in hun baan bij Reinier de Graaf. Ze vertellen meer over de afdeling, wie er werken, ze vertellen over moeder en kind die verblijven op de verlos-, kraam- en couveusesuites, en vertellen ook hoe zij deze baan ervaren. Ook vertellen ze hoe zij hier zijn gekomen. Uiteraard is er ook de mogelijkheid al je vragen aan hen hierover te stellen.

Voor wie is deze livesessie bedoeld?

Deze sessie is interessant wanneer je als verpleegkundige werkt of nog in opleiding bent en wilt weten wat het inhoudt om als obstetrieverpleegkundige te werken.

Zo kijk je mee

Je bekijkt deze live uitzending via Instagram. Op 2 maart 2021 om 16.30 uur gaan we via ons account live. Er verschijnt om onze profielfoto een kleurrijke ring met het woord ‘LIVE’. Tik of klik op dat moment op de profielfoto om de livevideo te zien.

Je kunt de livevideo bekijken in de Instagram-app op je telefoon of via Instagram.com/reinierdegraafziekenhuis

Tijdens de livevideo kun je ook vragen stellen door een opmerking te plaatsen. Dat kan privé of openbaar. Iedere livevideo wordt bewaard en plaatsen we later op het Instagram profiel van Reinier de Graaf.

Het is ook mogelijk vooraf al je vraag te stellen. Dan zorgen we dat de vraag sowieso voorbij komt in de vragenrondes. Mail je vraag daarvoor vast naar PenO@rdgg.nl.

Over de afdeling

Elk jaar worden er bijna 3.000 baby’s geboren in de eenpersoons suites van ons Moeder en Kind Centrum. Moeder en kind verblijven in de verlos-, kraam- en couveusesuites waar ook de partner dag en nacht welkom is. Hier heb je alle ruimte om jouw werk met oprechte aandacht voor ouders en baby te doen.

Samen zorgen is van levensbelang. Gynaecologen, verloskundigen en verpleegkundigen maken gebruik van elkaars expertise. Zoals je mag verwachten van een topklinisch ziekenhuis, heerst er een sfeer waarin je kunt en mag leren.