Live met Reinier: Verpleegkundige bij Trauma- en vaatchirurgie

Ben je benieuwd wat het inhoudt om als verpleegkundige te werken op de afdeling Traumachirurgie? Wil je weten hoe je daar ook kunt komen werken? Of heb je misschien een (andere) vraag die je wilt stellen? Kijk dan mee bij de ‘Live met Reinier: Verpleegkundige op de Trauma-vaat-plastische- en mammachirurgie’ op 3 maart om 16.30 uur.

3 maart 2021

Deze livesessie bekijk je via onze Instagram pagina. Joke de Kok (afdelingshoofd) en collega verpleegkundige … van deze afdeling geven een inkijkje in hun baan bij Reinier de Graaf. Ze vertellen meer over de afdeling, wie er werken, wat voor patiënten zij ontvangen en vertellen ook hoe zij deze baan ervaren. Ook vertellen ze hoe zij hier zijn gekomen. Uiteraard is er ook de mogelijkheid al je vragen aan hen hierover te stellen.

Voor wie is deze livesessie bedoeld?

Deze sessie is interessant wanneer je als verpleegkundige werkt of nog in opleiding bent en wilt weten wat het inhoudt om op deze afdeling te werken. Mogelijk heb je ook al interesse om te solliciteren bij deze afdeling.

Zo kijk je mee

Je bekijkt deze live uitzending via Instagram. Op 3 maart om 16.30 uur gaan we via ons account live. Er verschijnt om onze profielfoto een kleurrijke ring met het woord ‘LIVE’. Tik of klik op dat moment op de profielfoto om de livevideo te zien.

Je kunt de livevideo bekijken in de Instagram-app op je telefoon of via Instagram.com/reinierdegraafziekenhuis

Tijdens de livevideo kun je ook vragen stellen door een opmerking te plaatsen. Dat kan privé of openbaar. Iedere livevideo wordt bewaard en plaatsen we later op het Instagram profiel van Reinier de Graaf.

Het is ook mogelijk vooraf al je vraag te stellen via PenO@rdgg.nl. Dan zorgen we dat de vraag sowieso voorbij komt in de vragenrondes.

Over de afdeling

Op deze afdeling komen o.a. patiënten terecht met vaat problematiek en trauma patiënten met multiple wonden en breuken. Onze specialisten hebben veel ervaring met de behandeling van verschillende soorten letsel na een ongeluk. Of het nu gaat om botbreuken, wonden, schade aan spieren of aan gewrichten. Maar ook om grotere ongelukken met letsel of bloedingen aan uw buik, organen, borstkas of hoofd.