Live met Reinier: Verpleegkundige bij het flexbureau

Ben je benieuwd wat het inhoudt om als verpleegkundige te werken binnen het flexbureau? Wil je weten hoe je daar ook kunt komen werken? Of heb je misschien een (andere) vraag die je wilt stellen? Kijk dan mee bij de ‘Live met Reinier: Verpleegkundige bij het flexbureau’ op 1 maart 2021 om 18.30 uur.

1 maart 2021
Werken als verpleegkundige bij Reinier

Deze livesessie bekijk je via onze Instagram pagina. Nicolette Claus (afdelingshoofd) en collega Rianne de Keijzer-Dijkgraaf (werkbegeleider) geven een inkijkje binnen het Flexbureau. Ze vertellen meer over de afdeling, wie er werken, hoe je als verpleegkundige wordt ingezet en welke mogelijkheden er allemaal zijn. Uiteraard is er ook de mogelijkheid al je vragen aan hen hierover te stellen.

Voor wie is deze livesessie bedoeld?

Deze sessie is interessant wanneer je als verpleegkundige werkt of nog in opleiding bent en wilt weten wat het inhoudt om bij het flexbureau werken. Mogelijk heb je ook al interesse om te solliciteren bij deze afdeling.

Zo kijk je mee

Je bekijkt deze live uitzending via Instagram. Op 1 maart 2021 om 18.30 uur gaan we via ons account live. Er verschijnt om onze profielfoto een kleurrijke ring met het woord ‘LIVE’. Tik of klik op dat moment op de profielfoto om de livevideo te zien.

Je kunt de livevideo bekijken in de Instagram-app op je telefoon of via Instagram.com/reinierdegraafziekenhuis

Tijdens de livevideo kun je ook vragen stellen door een opmerking te plaatsen. Dat kan privé of openbaar. Iedere livevideo wordt bewaard en plaatsen we later op het Instagram profiel van Reinier de Graaf.

Het is ook mogelijk vooraf al je vraag te stellen. Dan zorgen we dat de vraag sowieso voorbij komt in de vragenrondes. Mail je vraag daarvoor vast naar PenO@rdgg.nl

Over het flexbureau

We hebben binnen Reinier een ziekenhuisbreed flexbureau. Als verpleegkundige bij het flexbureau werk je óf op een van de beschouwende afdelingen óf op een van de chirurgische afdelingen. En wil je allebei? Dan kan dat ook. Je komt overal en je leert in no time alle patiëntencategorieën kennen. Als doorgewinterde verpleegkundige verbreed je hiermee jouw kennis en draag je je eigen expertise over aan collega’s.